KATTEN

Wanneer de katten gebracht worden moeten ze  ingeënt zijn tegen kattenziekte en niesziekte. Het inentingsboekje moet bij ieder bezoek  worden meegenomen  zodat wij bij bezoek van de inspectie kunnen aantonen dat uw kat is ingeënt. De katten komen in een ruim verblijf met meerdere katten. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan wordt de kat alleen geplaatst. Er zijn planken op verschillende hoogtes zodat ze hun eigen plekje kunnen vinden en er zijn speeltjes aanwezig.

In de verblijven zijn voldoende kattenbakken aanwezig die 2x daags verschoond worden. De katten hebben de gehele  dag vers water en brokjes, wanneer dit mag  krijgen ze 1x per dag vlees. Katten die dieet voer krijgen, komen alleen in een verblijf waar ze  rond kunnen lopen in het vensterbank kunnen zitten. Dit voer moet wel zelf meegenomen worden. Wanneer uw kat medicijnen nodig heeft, worden die  door ons  gegeven. Zet dan duidelijk uw naam en de naam van de kat op het etiket van het medicijn  en geef het toedieningschema aan ons door.

Tijdens het verblijf is continu muziek op de achtergrond te horen. Dit biedt iets vertrouwds en blijkt een kalmerende werking op onze gasten te hebben. Wij stellen het op prijs dat u een telefoonnummer  achterlaat, mocht zich een noodgeval  o.i.d. voordoen.