HONDEN

Wanneer de honden gebracht worden, moeten ze ingeënt zijn met de jaarlijkse cocktailenting. De inenting tegen kennelhoest is bij ons niet verplicht, maar is wel aan te raden.Het inentingsboekje moet bij iedere bezoek worden  meegenomen,  zodat wij bij bezoek van de inspectie kunnen aantonen dat uw hond is ingeënt.

De honden hebben ruime binnenverblijven, voorzien van een vlonder. De verblijven worden 's winters verwarmd. De hond mag zijn eigen mand meenemen (liefst een kunststofmand), maar dit  is wel op eigen risico. In de zomer periode willen we geen kleden en kussens,  dit i.v.m. de hygiëne. Het liefst zetten we een paar honden bij elkaar in één verblijf, dit is wel zo gezellig voor hen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan wordt de hond alleen geplaatst.

De honden worden 2x daags  uitgelaten in groepsverband, op een grote speelweide die omheind is door een hoog en stevig hekwerk. Honden die in groepsverband worden uitgelaten kunnen hun energie beter kwijt doordat ze met elkaar kunnen spelen. Honden die niet met andere honden samen kunnen, worden apart uitgelaten. De honden krijgen tweemaal  daags  te eten.  We hebben krokante brok en diner van het merk Wielink, dit voer is tevens ook bij ons te koop.  Als u graag wilt dat uw hond uw eigen voer krijgt of als het dieet voer nodig heeft, moet u dit zelf meenemen.  De honden hebben de gehele dag  vers water tot hun beschikking.

Wanneer uw hond medicijnen nodig heeft,  worden die door ons  gegeven.  Zet  dan duidelijk uw naam en de naam van de hond op het etiket van het medicijn  en geef het toedieningschema aan ons door. Een teef die loops is of in de periode dat ze bij ons verblijft  loops kan worden,  moet dit aan ons worden doorgegeven, zodat wij er rekening mee kunnen houden betreft de kennelindeling.  Is dit niet vermeld, dan is dit op eigen verantwoording.

Tijdens het verblijf is er continu  muziek op de achtergrond te horen. Dit biedt iets vertrouwds en blijkt een kalmerende werking op onze gasten te hebben. Wij stellen het op prijs dat u een contactadres achterlaat, mocht zich een noodgeval voordoen.